Cami Görevlilerinden
Örnek Projeler

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla; başarılı, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleriyle temayüz etmiş, proje sahibi cami görevlileriyle 2011 yılından itibaren her yıl düzenli olarak çalıştaylar yapılmaktadır. Gerçekleştirilen “Cami Görevlileri Çalıştayları”na, uyguladıkları projeler ve görev mahallerinde yürüttükleri çalışmalarla çevresinde farkındalık oluşturmuş din görevlileri katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı - Dinî Yayınlar Genel Müdürlüğü bu örnek projeleri, sahada yaygınlaştırmak ve dijital ortama aktarmak amacıyla “Cami Görevlilerinden Örnek Projeler” adıyla kitaplaştırdı. Câmiakademi olarak bizler de iki projemiz ile bu çalışmada yerimizi almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
Kitapta yer alan (s. 100) “Hayme Ana Projesi”; hanımefendi öğrencilere yönelik aile…

Devamını Oku

Hadis Atölyesi

Selamünaleyküm, 11.10.2020 ve 24.01.2021 tarihleri arasında toplam 16 ders olmak üzere her hafta pazar 12.00'da online platform üzerinden inşaAllah yapılacaktır. Hadis Atölyesindeki yolculuğumuza siz de katılmak isterseniz iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz. Derslerimize mazeretsiz olarak 4 hafta devamsızlık yapmanız durumunda maalesef devam etme imkanı kalmamaktadır.İletişim sayfasına gitmek için tıklayın.

Devamını Oku

Kur'an Atölyesi

Selamünaleyküm, 09.10.2020 ve 22.01.2021 tarihleri arasında toplam 16 ders olmak üzere her hafta cuma 21.00'da online platform üzerinden inşaAllah yapılacaktır. Kur'an Atölyesindeki yolculuğumuza siz de katılmak isterseniz iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz. Derslerimize mazeretsiz olarak 4 hafta devamsızlık yapmanız durumunda maalesef devam etme imkanı kalmamaktadır.İletişim sayfasına gitmek için tıklayın.

Devamını Oku

Câmiakademi'de Bu Dönem Ne Var?

2020-2021 güz döneminde Câmiakademi bünyesinde inşaAllah yapacağımız programlar aşağıdaki gibidir.HİKMET ATÖLYESİ Salı günü İtü Camii'nde yapılacak. KAVRAM VE DEĞERLER ATÖLYESİÇarşamba günü Zoom üzerinden yapılacak.HATİM VE TESBİHAT DUASIAyda bir kere Perşembe günü Zoom üzerinden yapılacakKUR'AN ATÖLYESİCuma günleri Zoom üzerinden yapılacak. (Beyler)HADİS ATÖLYESİPazar günleri Zoom üzerinden yapılacak. (Hanımlar)HAYAT VE HAKİKAT ATÖLYESİAyda bir kere Instagram üzerinden yapılacak.Önümüzdeki günlerde inşaAllah programın detayları ile ilgili güncel paylaşım yapılacak.Bütün kardeşlerimizi bekliyoruz,  programlarda sizlerle buluşmak dileğiyle...

Devamını Oku

Diyanet Radyoları Sitemizde Sizlerle

Esselamü aleyküm değerli kardeşlerimiz.Hamdolsun gün geçtikçe web sitemiz çeşitli içeriklerle zenginleşmeye devam ediyor. Sizlerin burada geçirdiğiniz vaktin kalitesini arttırmak için sitemize Diyanet radyolarını ekledik. Bir yandan yayınladığımız yazıları okurken diğer yandan musiki dinleyebilirsiniz. Diyanet Kur'an radyosundan Kur'an-ı Kerim tilaveti veya meali dinleyebilirsiniz.Ekranın sağ alt kısmında bulunan radyo simgesine tıklayıp istediğiniz kanalı açabilirsiniz.Sayfalar arasında gezinirken dinlemekte olduğunuz radyo otomatik olarak çalmaya devam edecektir. Bu özelliğimiz Safari hariç diğer tarayıcılarda çalışmaktadır.Öneri ve görüşlerinizi yorum kısmına bırakabilirsiniz.

Devamını Oku